Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@06:19:38 GMT

تأثیر منفی ذرات پلاستیکی بر توان باروری ماهی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۷۸۶۳

تأثیر منفی ذرات پلاستیکی بر توان باروری ماهی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، بررسی‌های محققان دانشگاه دوک در آمریکا نشان می‌دهد که ماهی‌ها با بلعیدن ذرات ریز پلاستیکی که آنها را با مواد غذایی اشتباه می‌گیرند، به سیستم‌های تولیدمثل و تنفسی خود به طور جدی آسیب می‌زنند.

بر اساس این پژوهش ذرات ریز پلاستیکی تنها تهدیدی برای محیط زیست محسوب نمی‌شوند، بلکه حیات بسیاری از موجودات زنده را در دنیا و به خصوص آبزیان تهدید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها بافت‌های مختلف بدن ماهی‌ها را به تدریج تخریب می‌کنند و ورودشان به آب دریاها و اقیانوس‌ها می‌تواند انواع مختلف آبزیان را در دهه‌های آینده از بین ببرد.

ورود ریزپلاستیک ها به بدن ماهی‌ها و رگ‌های خونی آنها باعث ورم کردن و برآمدگی این رگ‌های خونی و تولید مخاط بیشتر در آبشش های این آبزیان می‌شود. در نهایت این روند به آبشش ها، نحوه تنفس و توان باروری و تولید مثل ماهی‌ها به شدت آسیب می‌زند.

آسیب‌هایی که بدین علت به ماهی‌های مونث وارد می‌شود، بیشتر از ماهی‌های مذکور است.

ماهی‌های ماده به بلعیدن پلی پروپیلن علاقه زیادی دارند که از جمله مواد پلاستیکی مورد استفاده برای تولید پوشاک است و باعث اختلال در سیستم غدد درون ریز آنها می‌شود.

کد خبر 4880894

منبع: مهر

کلیدواژه: ماهی حفاظت از محیط زیست پلاستیک ویروس کرونا فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی تولید ایالات متحده آمریکا نوآوری فناوری فضایی اینترنت گوگل واکسن موبایل فیس بوک ماهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم

 علی ابراهیمی گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشورهای منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می توان به بازارهای هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ ها خوابانده می شود، نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی شود.

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • فریز تخمک، راهی برای حفظ قدرت باروری دختران
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم